Database:

Het beheer van klanten en leveranciers kan op vele verschillende manieren gebeuren. U kan dit doen in een boekje, in uw gsm, in excel, ... Elk van deze systemen heeft zijn voor- en nadelen.
Wij bieden u een database aan, volledig op uw maat en volgens uw wensen. Is het voor u belangrijk om een mailadres te voorzien op de klantenfiche? Of wil u liever uw klanten opzoeken op basis van postcode, BTW-nummer,...? Wil u een globale mailing versturen? Het kan allemaal. Al uw wensen zullen we grondig onderzoeken en uitwerken zodat de database volledig volgens uw wensen is opgezet.
Het enige dat u hiervoor nodig heeft is een MS Office Pakket met het programma MS Access, voor de rest zorgen wij.

Wat hebben wij u te bieden:

  • - Een databases voor klanten-, leveranciers- en voorraadbeheer vanaf € 260 (excl. BTW).
  • - De database kan uitgebreid worden met een facturatieprogramma, offerteprogramma, , programma voor bestellingen bij de leveranciers,... en dit allemaal gekoppeld aan uw voorraadbeheer.
  • - Back-up, onderhoud en updates kan u zelf doen, of u laat dit aan ons over.
  • - Bekijk ook zeker onze andere diensten: financial services en / of webdesign. Ook hier bieden wij oplossingen op uw maat.
  • - Ook startende zelfstandigen of startende vennootschappen kunnen bij ons terecht. Wij denken met u mee om uw administratie te optimaliseren.